Salade de pommes de terre et câpres frits

durée totale 40 min.
20 min. temps de préparation
20 min. temps de cuisson

Très aimée des barbecues, la salade de pommes de terre peut toutefois manquer d’originalité. Pas avec notre vinaigrette aux câpres, romarin et sauce soja Kikkoman!

Ingrédients

2 portions
500 g
de petites pommes de terre cuites au four
1 
oignon rouge
2 càs
à soupe de câpres
Huile pour friture
 ½ bouquet
de ciboulette

Dressing:

1 càc
à café de moutarde à l'ancienne
2 càs
à soupe de mayonnaise
1 
d'ail
1 
branche de romarin frais
Sel et poivre
Données nutritionnelles (par portion): 1780 kJ  /  426 kcal
17,6 g Matières grasses
7,5 g Protéines
59,9 g Glucides

Préparation

Étape 1

Cut the potatoes in half and place in a bowl.

Étape 2

Cut the onion into thin half moons and add to the potatoes.

Étape 3

In a separate bowl mix mayonnaise with Kikkoman Soy Sauce and mustard. Add garlic crushed by a garlic press and finely chopped rosemary.

Étape 4

Toss the dressing with the potatoes and the onion.

Étape 5

Heat the oil in a frying pan. Drain the capers well on a paper towel. Place them in the pan and fry until crispy. After frying, again drain thoroughly on a paper towel.

Étape 6

Sprinkle the potatoes with fried capers and chopped chives.

ID de la recette 1126

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Cut the potatoes in half and place in a bowl.

Cut the onion into thin half moons and add to the potatoes.

In a separate bowl mix mayonnaise with Kikkoman Soy Sauce and mustard. Add garlic crushed by a garlic press and finely chopped rosemary.

Toss the dressing with the potatoes and the onion.

Heat the oil in a frying pan. Drain the capers well on a paper towel. Place them in the pan and fry until crispy. After frying, again drain thoroughly on a paper towel.

Sprinkle the potatoes with fried capers and chopped chives.

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