Salade de pommes de terre et câpres frits
Très aimée des barbecues, la salade de pommes de terre peut toutefois manquer d’originalité. Pas avec notre vinaigrette aux câpres, romarin et sauce soja Kikkoman!
Préparation
Étape 1
Cut the potatoes in half and place in a bowl.
Étape 2
Cut the onion into thin half moons and add to the potatoes.
Étape 3
In a separate bowl mix mayonnaise with Kikkoman Soy Sauce and mustard. Add garlic crushed by a garlic press and finely chopped rosemary.
Étape 4
Toss the dressing with the potatoes and the onion.
Étape 5
Heat the oil in a frying pan. Drain the capers well on a paper towel. Place them in the pan and fry until crispy. After frying, again drain thoroughly on a paper towel.
Étape 6
Sprinkle the potatoes with fried capers and chopped chives.
ID de la recette 1126
La recette en PDF
Télécharger le PDFFaites-nous part de vos commentaires !
Dites-nous ce que vous en pensez
Attribuez une étoile à la recette : plus il y en a, mieux c'est !
En savoir plus